søndag 24. april 2011

En avslappende påskedag

Ja i dag er planen avslapping, iallefall nyte sola mest mulig. Vi har tilnærmet sommertemperatur her i trønderhovedstaden og det er så utrolig deilig. Nyter kaffekoppen på terrassen og kjenner sola varme en blek vinterkropp....ja for den er blek altså, nær fargen på skummamelken.....så sola får brenne litt ekstra.
Vinteren har vært lang i år, den startet så utrolig tidlig i høst, med snø i oktober og kulde. Det har vært kaldt i vinter, greit i forhold til veier og kjøreforhold. Man slipper iallefall holkeføret! Men gosh som jeg har fryst, langt inni margen! Vi har et gammelt hus fra 1919, etterisolert riktignok, men det blir aldri som et nytt et....og hadde vi ikke hatt vedfyring, ja da har vi slitt. For varmepumpa taklet ikke de kalde dagene..

Men nå skal jeg da ikke sitte her å skrive om den kalde vinteren vel!!! Nei, nå er det VÅR og etter min mening den vakreste årstiden. Jeg blir bare mere og mere glad i denne, kjenner jeg våkner til liv når fuglene starter kvitringen tidlig på våren, det er som musikk :) Når det spretter på trærne og det grønnes der ute, lukten, fargene, folkene som kommer ut av vinterhiet, ja til og med innsektene...ahhh da kjenner man at man LEVER!
(er denne følelsen noe som kommer med alderen? kan ikke huske jeg kjente på det sånn for mange år siden)


Her er min eldste datter i fritt svev på trampolinen, det merkes på ungene også, at de våkner til liv:)

Håper dere får en like flott vårdag der ute, nyt den og kos dere :)
post signature

2 kommentarer:

 1. Hei hei.
  Ser du har vært inne hos meg. Så hyggelig. Har ikke så mange som er inne hos meg, men jammen skal jeg følge m dere som er der. Tusen tekk for det. for en flott blogg. Jeg har lest og sett opp og ned og opp igjen....det mest fantastiske er at du er småbarnsmor og koser deg så masse....sånn skal det være. Jeg var så mye syk da mine to var små, så bare det å lese om ukjente som koser seg m småbarn får meg nesten til å gråte...ta vare på tiden og nyt den. når du kan.
  Vel. siste frikveld før hverdagen starter igjen. skal bli litt godt det. kommer nok snart tilbake til dine sider, for her var det noe å lese og se på.
  Ha en flott kveld og nyt siste feriedag i morgen, mandag. De beste ønsker fra Bollapinnsvin

  SvarSlett
 2. Ja, for ei herlig påske vi har hatt her. Man får ladet opp batteriene etter slike dager.

  Klem

  SvarSlett

Tusen takk for kommentarer, det setter jeg stor pris på :)

Bloggarkiv