onsdag 11. mai 2011

Konfirmasjoner og bloggepause ble detBle en pause på noe dager, har vært bortreist i konfirmasjoner og i tillegg har det vært så flott vær at blogging ikke har blitt prioritert i disse dagene.

Dagene flyver avgårde og sommeren nærmer seg med stormskritt. Ikke bikinisesong i år heller *kremt* utsettes på ubestemt tid.....


Har malt en kjøpmannsdisk som jeg nå leter etter rette knotter til. Ønsker meg glassknotter, men finner liksom ikke de rette, noen som har tips hvor jeg bør lete? Til overkommelig pris vel og merke.Gleder meg til den er ferdig, gøy å forandre og gøy å fornye :) Kjøkkenet trenger sårt litt forandring, har ikke gjort noe nytt der inne på lange tider. Ønsker selvfølgelig å pusse opp hele kjøkkenet, men det blir nok ei stund til det blir prioritert tror jeg.


Denne uroen kjøpte vi på marked i Praha, den ble knust på vei hjem i bagasjen og er limt flere plasser, men det gjør den bare enda mere sjarmerende. Ønsker meg tilbake dit igjen snart, håper vi får til en liten tur iløpet av året her :) Mye krystall og bling bling ;)

I helgen overhørte jeg en som sa at han hadde mye "skrammel" på låven sin, gamle skuvsenger og lignende...skrammel???? Gull spør du meg!!! Så jeg skal fiske litt mere, kanskje det dukker opp noen gamle skatter :) ELSKER det!!

Nå skal jeg samle kroppen og lete opp sengen, ha en fantastisk natt der ute :)
post signature

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for kommentarer, det setter jeg stor pris på :)

Bloggarkiv