tirsdag 5. juli 2011

Hei i natten :)

Ja det blir en nattblogging på meg i dag :)

Ute er det regnfullt, men ifølge værvarselet skal dagen i morgen blir så mye bedre og takk og lov for det. Nå er vi lei av regn og sur temperatur. Jeg kjenner jeg er litt værsjuk nå :(

Holder på med bussen "Truls" vi, han tar litt tid. Nå må jeg innrømme at det er mest mannen i huset som jobber mest på han da, men jeg har iallefall vært å kjøpt gardinstoff og møbelstoff, så jeg må hive meg rundt og starte med syingen.

Har også inni hodet mitt funnet ut at jeg skal sy meg kjole til bryllupet til min yngste bror i august, men spørs om det bildet jeg har av kjolen inni hodet er vanskelig å få en kreasjon utav *knegg* jeg har aldri sydd et klesplagg i hele mitt liv, så vi får nå se da.....ingen store forhåpninger iallefall ;)
Har kjøpt stoff til den også, men når jeg kom hjem ble det plutselig veldig fine gardiner av disse inni hodet mitt ......hmmm kjole-gardiner`? Mye som foregår inni der skjønner dere ;)
Mønsteret går i sølv og hvitt, så jeg er litt usikker på om det egner seg i et bryllup også? Kanskje jeg skal kjøpe en annen farge til skjørtedelen og ha den sølvfargede i overdelen? Skal legge ut bilder etterhver om jeg bryner meg på prosjekt kjole ;)

Og selvfølgelig kommer det nye bilder av Truls etterhvert som vi pusser på han :)

Her ser dere to gutter som ønsker seg nye hjem:


De er noen herlige små rakkere av rasen Chihuahua og er klare for nye hjem nå. Er de ikke skjønne?
Om dere kjenner noen som kjenner noen etc, så er det bare å ta kontakt. De er leveringsklare og de blir chippet og vaksinert før de flytter, de blir også registrert i NKK (Norsk Kennel Klub) så papirene er i orden og det kommer stamtavle. De får med seg bånd, bur og et teppe med lukten av mamma og søsken, slik at det er noe kjent de første døgnene i nytt hjem.

Nei da får jeg vel finne sengen min, har ei lita ei som kan finne på å våkne snart for en melkeskvett...men heldigvis er den ferdig oppvarmet og bare å slenge frem *fnis* kjekt med amming ;)

Ha en flott natt og en knakende god dag i morgen :)post signature

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for kommentarer, det setter jeg stor pris på :)

Bloggarkiv