tirsdag 5. juli 2011

Legge inn kommentarer

Jeg sliter skikkelig med å legge inn kommentarer rundt om i blogglandia, flere som sliter med dette?

Hver gang jeg skal skrive og får beskjed om å legge inn kommentaren, så må jeg logge meg på igjen og igjen, igjen, igjen og igjen men ikke noe skjer, kommentaren kommer ikke og jeg forblir upålogget *klør seg i huet* hva skjer da?

Hvis jeg ikke logger inn og legger til navn og adresse til bloggen, så går det...men hadde vært veldig greit om jeg forble pålogget når jeg logger meg inn. Hmmm merkelige greier. Jaja noe må det jo være, alt kan ikke gå knirkefritt veit jeg hehe :)

Ha en fortryllende dag videre :)
post signature

2 kommentarer:

 1. Hei :)
  Takk for koselig besøk hos meg :)
  Ja, det er av og til litt styrete med å få lagt inn kommentarer, og det er som du sier noe med det å klikke på pålogget,husker ikke om det var at man skulle være på eller av, hadde det sånn for litt siden, men nå går det bra, så det ordner seg sikkert for deg også.

  Koselig blogg du har, mye å stå i med tenker jeg, med så mange hunder i tillegg til en liten baby og de andre barna :) Ikke værst at du rekker dette også :)

  Ha en finfin dag :)

  SvarSlett
 2. Jeg lurer på om det hjelper å fjrne avhakingen, for å forbli pålogget, eller noe slikt... Jeg fikk det til, litt bedre etter det, tror jeg.
  Ha en fin uke.
  Klem

  SvarSlett

Tusen takk for kommentarer, det setter jeg stor pris på :)

Bloggarkiv