tirsdag 25. oktober 2011

Ja, her er jeg igjen!

Ja, nå ble det atter en gang en pause - en altfor lang en!
Sommeren gikk så altfor fort, og vi var bortreist i 3 uker (kjempedeilig) dro helt nord og ned med bussen "Truls" fantastisk ferie :)
Så har det gått slag i slag med skolestart og jobbstart for min del, det var virkelig rart å begynne på jobb igjen. Blandet følelser, men jeg er såpass "heldig" at jeg jobber kun kvelder. Det er ikke optimalt egentlig, men nå når lillemor er så lita ser jeg bare fordeler med det. Slipper barnehage og jeg kan storkose meg hjemme med henne om dagene før jeg drar på jobb og pappa'n tar over ansvaret :) Jobber i 50% stilling, så det er ikke så mange kvelder i uka, heldigvis:)
Nå satt jeg å kjente på det at jeg vil begynne å blogge igjen. Roen har senket seg og vi har kommet inn i rutinene.
Jeg har mange hobbyplaner fremover, og det største er vel å dra frem symaskinen. Har så lyst til å prøve meg på å sy klær, først og fremst til lillemor. Men også til størstejenta på 11 og kanskje meg selv?

Jeg hadde syprosjekt langt i vranga i sommer, når jeg stormsydde gardiner og trekk til "Truls" + at jeg gikk på prosjektet å sy meg kjole til min brors bryllup!!! hjelpes!
Alt ble ferdig, kvelden før vi dro på ferie og da hadde jeg som sagt alt i vranga, mest lyst til å spy av hele symaskinen hehe:)

Men nå kjenner jeg lysten igjen og da er det så masse fint å finne ut i blogglandia, herlighet så mange kreative og dyktige mennesker der ute "bøyer meg i støvet". Så nå titter jeg rundt og finner inspirasjon :)

Håper alle har en fantastisk fin høstdag :)

post signature

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for kommentarer, det setter jeg stor pris på :)

Bloggarkiv