søndag 15. april 2012

Søndagsmorrabluuues


Neida, ikke så ille. Bare litt trøtt i øynene i dag. Enda jeg la meg FØR 24 i går kveld, men det var ei som syntes ting var litt trist 03 i natt, så da ble det en runde med trøsting og liiitt amming (ja jeg ammer sånn smått enda, til tross for at "babyen" vår er 15 mnd.....) Hun sovnet til slutt, men mente vi skulle starte dagen før 07..så da har man vel ikke så mye annet valg enn å lystre sjefen ;)
Utrolig som man venner seg til å sove lite og sove mye. Nå som hun omsider har hatt "normale" netter ei stund og plutselig begynner å våkne, herlighet så trøtt man blir. Sammenligner jeg med noen mnd tilbake, så sover jeg dobbelt så mye nå. Hadde opptil 3-4 nattamminger her, så kan ikke si man har vært bortskjemt med for mye søvn siste året.
Men det er en periode dette pågår og plutselig ligger man våken om nettene fordi ungene er ute å rangler og man er bekymret for de....uffI går var det en nydelig dag her i Trondheim og vi var ute stort sett hele dagen. Utrolig deilig :) Her er lillemor i min jakke, den er altså eldgammel ;) Jeg husker faktisk at jeg hadde den, syns den er så kul og tøff jeg, skikkelig retro. Faktisk står det Reima på den, tror det er samme Reima som i dag?

Den siste uka har gått i ett, når man bare jobber kveld og det i tillegg er mye som skjer på dagtid, ja da er det ikke tid til blogging. Jeg trives godt med kveldsjobbingen, men samtidlig så er det litt tungt. Av og til er jeg sliten når jeg drar på jobb om natta har vært kort og lillemor er puslete i formen eller det er fullt opp på timeplanen. Men det blir sånn ei stund fremover, slipper barnehage og det syns jeg er veldig godt når hun er så lita enda :) Og jeg jobber ikke hver kveld, heldigvis :)

Hundene syns også det er deilig med slike finværsdager og er våryre når de slippes løs i hagen, herlig :)
Eldstemann syns ikke noe om å bli tatt bilde av, men jeg klarte å lure han med i bakgrunnen ;)

Det ble lite bilder av interiør og kreative prosjekter i dag, men et lite knippe hverdagsbilder fra en fin solskinnsdag i Trønderheimen :)

Håper alle har det flott der ute og får en fortryllende dag ♥

post signature

3 kommentarer:

 1. Hei Laila:)
  Det er ¨å koselig å titte innom her på bloggen din. Jøss for en flott natur dere har.

  Og jeg kjenner meg igjen i at ungdommen ikke vil bli tatt bilde av. hehe... samme her. Men lillejenten min elsker å bli tatt bilde av heldigvis.

  Det er kjempebra at du ammer enda, det er bare sunt.

  Ha en riktig fin søndag alle dere.

  Klemmer fra Margareth

  SvarSlett
 2. Herlige bilder fra en herlig solskinnsdag! :) For en utsikt dere har :)

  Nyt dagen videre og ha en kjempefin søndag :)

  Klem Lisa:)

  SvarSlett
 3. Ja, endelig kom våren til Trondheim også! Og vi trønderan vet å nyte fint vær :)
  Tøff jakke altså, og veldig gøy at det er du som har brukt den før :)
  Klem fra Fru Haugen Klingen

  SvarSlett

Tusen takk for kommentarer, det setter jeg stor pris på :)

Bloggarkiv